Tumblelog by Soup.io
Newer posts are loading.
You are at the newest post.
Click here to check if anything new just came in.
olivervkfm

Heitäs Noi Kutees Pois Ja Mee Tohon Slingiin Selälles Mika Käski Mua.

Epäröin hieman, sillä kuvittelin saavani pestä itseni. Jäin odottamaan seuraava kertaa.Suu auki! En kuitenkaan niellyt sitä. Lähdin astelemaan ripeästi parkkipaikalta ovelle. Naiset asettuivat päälleni hajareisin ja totesivat nyt olevan suihkun vuoron, kultaisen suihkun.

Etelässä rannalla

Välillä tuntematon mies puristeli minun pakaroita, välillä kundikaverini. Kummallakin yllä tiukat bokserimalliset uikkarit. Ja he kumpikin kiihdyttivät tahtiaan, rajummin kovat kyrvät nussivat...Tämä näky kiihotti kundikaveriani ja hän laski lastinsa sisälleni... lämmin sperma ryöppysi suoleeni täyttäen minut. Samalla kundikaverini nussi minua kunnolla ja kurkotti liukuvoidepurkkia kohti ja tarjosi siitä liukastetta tuntemattoman miehen kovalle kalulle.

Kundikaverini katseli että ketään ei näy, ja ui lähemmäksi minua. Katselin kuinka kundikaverini levitteli liukuvoidetta meriveden kostuttamalle kovalle kalulleen. Tunsin kuinka kova kanki painui sisääni. Kundikaverini laski toisen kätensä vatsalleni, hyväili litteää vatsaa.. ylemmäs kohti rintalihaksiani.

"Ei helvetti, laukase mut jo, pliis" mä anelin Mikalta. Vittu et sitä tekee kiimassa vaikka mitä, mä ajattelin.Mä huohotin ja hikikarpalot nous mun otsalle, mun kainalot valu jo valtoimenaan."ÄLÄ NYT LOPETA KESKEN HELVETTI" mä huusin sille ja tajusin samalla et se kuvas suoraan mun naamaani jonka edessä Masteri veteli kyrpäänsä ja just kun olin huutamassa et älä, sain Masterin mällit suuhun ja naamalleni. Mä en ollu ennen nähny kyrpääni niin kovana ja paksuna. Katoin Mikan tyytyväistä ilmettä.SLAVE. Se lisäs rasvaa ja pudotti omat farkkunsa nilkkoihin. "heitäs noi kutees pois ja mee tohon slingiin selälles" Mika käski mua.

Don't be the product, buy the product!

Schweinderl